Temišvar - Kombi prevoz do Temišvara

Kombi prevoz Beograd Temišvar – Temišvar Beogra – Brz i bezbedan prevoz

Vršimo svakodnevni kombi prevoz putnika od Beograda do Temišvara i aerodroma u Temišvaru. Vreme polaska uskladjujemo sa Vama. Udaljenost Beograda od Temišvara je oko 163km a vreme putovanja našim kombi prevozom iznosi oko 2h.

Cena karte u jednom pravcu je 1800 RSD (15€), a u oba 3600 RSD (30€). Pozovite nas, na raspolaganju smo Vam 24/7.

Mnogi se zaista iznenade saznanjem da sebi i svojim bližnjima vrlo lako, po krajnje pristupačnoj ceni, mogu da prirede jedan divan jednodnevni ili vikend izlet u jednu od susednih zemalja.

Zato svesrdno preporučujemo Temišvar, u komšijskoj Rumuniji, koji je u poslednjih dvadeset godina bukvalno procvetao i postao jedno lepo, interesantno, u mnogome značajno turističko mesto.

Beograd – Temišvar: Par sati puta do “Malog Beča”

Na svega par sati udaljenosti od Beograda, a pogodan je za posetu u bilo koje doba godine. Podjednako je lep, zabavan i pristupačan kada su u pitanje cene uživanja u izuzetnoj hrani ili kupovini u jednom od najvećih tržnih centara u Evropi.

Predivan je za šetnju prostranim ulicama, trgovima, uređenim parkovima i zalaske u fine ušuškane kutke na topao ili osvežavajući napitak u simpatične kafee i restorane. Ovom prilikom ne možemo a da ne pomenemo vanvremenski Park ruža, koji se nalazi u blizini rumunske Saborne crkve, a koji neizostavno morate posetiti. Zatim, tu su brojni znameniti trgovi, crkve, zadužbine i legati koji datiraju još iz 18. i 19. veka, vredni svačije pažnje.

Temišvar nazivaju još i Malim Bečom jer njegov centralni deo zaista podseća na stari Beč, sa svojom velelepnom i znamenitom arhitekturom. Svaka zgrada i zdanje imaju priču za sebe, kao i izuzetnu posebnost kojom zrače.

Budući da je ravničarski grad, ne dozvolite da vas uplaši malo vetra jer će ugođaj svakako biti potpun, bez obzira na vremenske prilike. Zato odmah rezervišite prvi naredni slobodan vikend i častite se boravkom u gradu koji će vam napuniti baterije do narednog putovanja.

Conecto Travel prevoz na relaciji: Beograd – Temišvar i Temišvar – Beograd

Kombi prevoz Beograd – Temišvar vrši se svakodnevno. Imamo više polazaka u toku dana, u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas – na bilo koju adresu u Beogradu. Ukoliko krećete iz Temišvara put Beograda, preuzećemo vas na bilo kojoj adresi.

Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Temišvara (i obratno, iz Temišvara za Beograd), nalaze se na stranici kontakt.

Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.