Kombi prevoz do Zagreba cena

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280
 • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

4800 RSD (€40)

9600 RSD (€80)

Gradovi u Hrvatskoj u kojima saobraćamo:

Svakodnevno vozimo na relaciji Beograd – Zagreb. Trermini polaska u jutarnjim časovima. Prevoz je organizovan luksuznim i komfornim kombi vozilima po principu od vrata do vrata. Uštedite i na vremenu i novcu koristeći kombi prevoz Conecto travel.

Kombi prevoz putnika od Beograda do Zagreba

Kombi prevoz do Zagreba

Kombi prevoz do Zagreba – Provereno siguran i brz.

Kombi prevoz Beograd – Zagreb

Obavlja se autoputem, a preuzimanje putnika može biti od vrata do vrata ili na mestu po dogovoru.

Prevoz putnika do Zagreba, kombi prevoz Zagreb – Beograd, Kombi prevoz Hrvatska.

Kombi prevoz do Zagreba obavljamo svakodnevnim polascima u jutarnjim satima i zato smo konstantni i sigurni. Istog dana nudimo i povratak putnika na relaciji Zagreb – Beograd

Zašto je Conecto Travel – Kombi prevoz do Zagreba pouzdan? 

Conecto Travel – Kombi prevoz putnika je povoljan i pouzdan kombi prevoz za Zagreb jer ide svaki dan na relaciji Beograd Zagreb i obrnuto Zagreb Beograd.

Sa koje adrese polazi kombi Conecto Travel – Kombi prevoz putnika?

Polazimo sa adrese iz Beograda koju Vi odaberete, i prevozimo Vas na željenu adresu u Zagrebu našim kombi prevozom. Od Beograda do Zagreba ima 393 km.

Pozovite nas

Kako funkcioniše kombi prevoz do Zagreba u 3 koraka?

 1. Kontaktirajte nas putem telefona na +381628101170

 2. Odaberite željeni datum putovanja i rezervišite Vaše mesto

 3. Budite spremni u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu.

Conecto Travel vozi putnike na željenu adresu

Sve informacije o vremenu polaska možete dobiti pozivom na naš broj telefona. Javiće Vam se neko od našeg ljubaznog osoblja i dati Vam sve potrebne informacije.

 

Profesionalan kombi prevoz putnika

Putovanje na ovoj relaciji možete zakazati pozivom na naš broj telefona. Ljubazno osoblje Conecto travel-a će Vam maksimalno izaći u susret.

 

Kombi prevoz do Zagreba

 

Možda planirate da posetite glavni grad Hrvatske iz poslovnih ili turističkih razloga. Ne može se osporiti da je Zagreb lep i da pruža mnogo toga za videti, doživeti i osetiti. Ipak, da bi sve proteklo kako treba, najpre je potrebno lepo isplanirati putovanje.

Imate varijantu da idete autobusom do Zagreba, što automatski znači da morate da koristite i usluge drugih lica. Primera radi, moraćete da angažujete taksi prevoz, da bi došao do vaše kućne adrese. Nakon toga, sledi nošenje teških prtljaga do autobusa i kada stignete napokon u Zagreb, ponovo se oslanjate na taksi.

Taksi je dosta skupa usluga, i pri tome, morate lepo da poznajete grad. Možete da lutate ukoliko ste prvi put u glavnom gradu Hrvatske, te da imate problem da nađete krajnju destinaciju – hotel, adresu vaših prijatelja, firme i slično.

Kombi prevoz do Zagreba vam omogućava da se rešite brojnih poteškoća koje stvara autobuski prevoz. Dakle, u našim vozilima je znatno udobnij i komfornije. Osim toga, kombi vozila su moderna, poseduju klima uređaje, tako da će vam putovanje biti maksimalno prijatno i ugodno. Svejedno je da li se vozite u toku leta, kada je najveća vrućina ili je to preko zime, kada je duboki minus.

Udaljenost Beograd Zagreb iznosi 393km kopnenim putem, dok je vazdušna udaljenost između Zagreba i Beograda 368km

Nekoliko zanimljivih stvari o Zagrebu

Gornji grad

Kao što se iz imena može zaključiti, Gornji grad se nalazi na uzvišenju i sa Donjim gradom je povezan uspinjačom i šetalištem, sa Trgom Bana Jelačića između njih, strogim centrom grada.

U Gornjem gradu se nalaze i najvažnije turističke atrakcije, među kojima svakako dominira Zagrebačka katedrala, koju o kružuje Kaptol, kao i kula Lotrščak, sa prelepim pogledom na Zagreb. Osim njih, trebalo bi posetiti i čuvena kamenita vrata,Banske dvore, kao i crkvu sv. Marka, i crkvu sv. Katarine.

U blizini se nalazi Jezuitski trg, na kome se nalazi fontana „Ribnjak“, identična fontani koja se nalazi naKošutnjaku u Beogradu. A ljubitelji umetnosti ne bi trebalo da zaobiđu atelje Meštrović, koji se nalazi u kući iz 17. veka, u kojoj je Ivan Meštrović živeo i radio.

Tu su još i Muzej naivne umjetnosti, kao i veoma interesantan muzej prekinutuh veza. Oni koje interesuje istorija grada ne bi trebalo da propuste Muzej grada.

Donji grad

Donji grad se nalazi južno od Gornjeg grada. Izgrađen je u 19. i prvoj polovini 20.veka. Zapadni deo je dosta urbaniji i izgrađeniji od istočnog. Na rubovima postoje ostaci industrije koji polako nestaju.

Ovde se nalazi najveći broj važnih mesta okupljanja, trgovine, institucija i muzeja u Zagrebu, kao što su muzej Mimara Umjetnički paviljon, Štrosmajerova galerija staroh majstora, Moderna galerija, Arheološki i Etnografski muzej i Hrvatsko narodno kazalište.

Za ljubitelje noćnog provoda, posetiocima je na raspolaganju veliki broj klubova, od kojih su najpoznatiji Boogaloo, Masters, Soundfactory, Hard Place, Opera, Gallery itd.

Polazimo sa adrese iz Beograda koju Vi odaberete, i prevozimo Vas na željenu adresu u Zagrebu našim kombi prevozom. Od Beograda do Zagreba ima 393 km, i cena karte je 40 eura u jednom pravcu.

 1. Crkva svetog Marka

Ova župna crkva datira još iz 13.-tog veka i jedna je od najpoznatijih a ujedno i najstarijih građevina u ovom gradu. Vrlo lako ćete je prepoznati po živopisnom krovu na kojem se nalaze grbovi Hrvatske, Slavonije, Dalmacije kao i samog Zagreba.

Crkva svetog Marka nalazi se u Gornjem gradu, duga je 37m a široka 15.5m. Poznata je i po tome što je orgulje imala još u 14. – tom veku.

 1. Jezuitski trg

Ono što karakteriše ovaj trg je fontana „Ribnjak“. Priča koja stoji iza ove fontane je priča o dva grada Zagrebu i Beogradu. Fontanu je napravio srpski vajar Roksandić.

Bila je spremna za izložbu u Londonu, nakon koje se pročulo kako je delo završilo na dnu mora sve sa brodom koji ga je prevozio. Umetnik je iz tog razloga rešio da napravi identično delo.

Ubrzo se saznalo da je priča o potapanju izmišljena, i našle su se dve identične fontane na istom mestu. Jedna je završila na Jezuitkom trgu a druga u Beogradu na Košutnjaku.

 1. Cvetni trg

Pravo ime ovog trga je Trg Petra Preradovića. Ime Cvetni tgr je dobio zbog mnogobrojnih kioska sa cvećem koji se nalazi na njemu.

Trg je nastao davne 1897. godine nakon rušenja bloka starih zgrada. Još jedna karakteristika ovog trga je što se tu nalazi veliki broj kafića sa, kako kažu, najboljom kafom u Hrvatskoj.

 1. Kaptol

Ovo naselje se nalazi oko Zagrebačke katedrale i samo je središte crkvenih institucija. Za zaljubljenike u arhitekturu ovo mesto je pravi mali raj. Tu se nalazi i franjevački samostan sa crkvom Svetog Ivana Krstitelja.

Ovo su samo neka od mesta koja možete posetiti dok se u Zagrebu. Pravi spisak svega što trebate ovde doživeti je prilično velik. Definitivno je potrebno doći nekoliko puta.