SIGURAN I POVOLJAN KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – KOTOR

UDOBAN I BEZBEDAN KOMBI PREVOZ DO DUBROVNIKA

Naša agencija vam obezbeđuje siguran i povoljan kombi prevoz od Beograda do Kotora. Iskusni vozači će vas bezbedno i brzo prevesti na željenu destinaciju u Kotoru, pružajući vam udobnost u našim modernim vozilima. Putovanje od Beograda do Kotora traje otprilike 10 sati, a pređe se udaljenost od oko 700 km.

 

Kotor je jedan od najlepših gradova na crnogorskom primorju, poznat po svojoj bogatoj istoriji i impresivnoj arhitekturi. Smesten u zalivu sa visokim planinskim vrhovima koji ga okružuju, Kotor pruža predivne pejzaže i nestvarne poglede na more. Grad je posebno poznat po svojoj staroj gradskoj jezgri, koja je deo UNESCO svetske baštine. Šetajući kroz uske kaldrmisane ulice i istražujući zidine starog grada, možete doživeti duh prošlosti i otkriti brojne crkve, palate i druge istorijske znamenitosti.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO KOTORA
PUTUJTE LAKO I UŠTEDITE VREME

Kombi prevoz od Beograda do Kotora pruža vam sigurno i brzo putovanje do ove fascinantne destinacije. Sa Conecto Travel-om, možete lako stići od Beograda do Kotora bez gubljenja vremena na čekanje na aerodromu ili autobuskoj stanici.

KOMBI PREVOZ KOTOR BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel vam pruža kombi prevoz od Beograda do Kotora od vrata do vrata. Možete odabrati adresu sa koje polazimo i krajnju adresu u Kotoru, a naš vozač će vas pokupiti i odvesti direktno do željene lokacije. To znači da se oslobađate brige oko pronalaženja smeštaja i dodatnog prevoza.

Beograd KOTOR prevoz cena

7200 RSD (€60)

13200 RSD (€110)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ CONECTO TRAVEL?

  • Siguran i tačan prevoz do Kotora – Vaša bezbednost nam je najvažnija, stoga se naši vozači brinu o vašoj sigurnosti tokom celog putovanja.

Uverite se u kvalitet naše usluge kombi prevoza Beograd – Kotor i rezervišite svoje mesto već danas!