Kombi prevoz do Halkidikia

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

€50

€90

Olimpijske regije

Paralija, Olimpic beach, Platamon, Nei Pori i Leptokarija su populana letovališta u Grčkoj sa kojima Conecto Travel ima svakodnevnu vezu u vidu auto i kombi prevoza

Više

Solun

Imamo svakodnevne polaske iz Beograda za Solun, a vreme i mesto polaska uskladjujemo sa Vašim potrebama. Prevoz obavljamo po principu “od vrata do vrata“.

Više

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Halkidikija?

Kombi prevoz do Halkidiki-Grčka
 1. kombi prevoz putnika do Rijeke,
 2. kombi prevoz putnika do Opatije,
 3. kombi prevoz putnika do Pule,
 4. kombi prevoz putnika do Rovinja,
 5. kombi prevoz do Poreča,
 6. kombi prevoz do Novigrada,
 7. kombi prevoz do Umaga
 8. kombi prevoz putnika  do Istre,
 9. kombi prevoz putnika do ostrva Krk
 10.  kombi prevoz do Zagreba

Zašto izabrati nas?

Conecto Travel

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Poreča. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Halkidikija. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beogra – Paralija – Olimpic beach – Platamon – Nei Pori i Leptokarija

Vozila kojim vršimo prevoz do Halkidikija su:

 

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
Beograd Zagreb

HALKIDIKI

Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz do Vaših omiljenih letovališta na Halkidikiju: kombi prevoz do Kasandre, kombi prevoz do Pefkohoria, kombi prevoz do Haniotia, kombi prevoz do Polihrona, kombi prevoz do Neo Kalikratia, kombi prevoz do Neos Marmarasa, kombi prevoz do Kalitea, kombi prevoz do Nea Moudania, kombi prevoz do Sitonije, kombi prevoz do Nikite, kombi prevoz do Vurvurua, kombi prevoz do Toronia, kombi prevoz do Kalamitsia, kombi prevoz do Atosa, kombi prevoz do Uranopolisa, kombi prevoz do Nea Rode, kombi prevoz do Asprovalte, kombi prevoz do Stavrosa. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja na Kasandri, Sitoniji ili Atosu. Cena karte za kombi prevoz do Halkidikija u jednom pravcu je 50 eura, dok je povratna 90 eura.