Kombi prevoz do Grcke cena

Kombi prevoz do grcke cena. Polazimo sa Vase adrese u dogovorenom terminu.

Olimpijske regije

Paralija, Olimpic beach, Platamon, Nei Pori i Leptokarija su populana letovališta u Grčkoj sa kojima Conecto Travel ima svakodnevnu vezu u vidu auto i kombi prevoza

Olimpiska regija

Solun

Imamo svakodnevne polaske iz Beograda za Solun, a vreme i mesto polaska uskladjujemo sa Vašim potrebama. Prevoz obavljamo po principu “od vrata do vrata“.

Beograd Solun prevoz

Halkidiki

Kombi prevoz putnika do sledecih desinacija: Pefkohori, Hanioti, Neos Marmaras, Uranopolis.Prevoz na vasu od vrata do vrata po vasem zahtevu.

Prevoz Beograd Halkidiki

Kombi prevoz putnika Beograd Nei Pori

Prevoz Beograd Nei Pori

Kombi prevoz putnika Beograd Pefkohori

Beograd Pefkohori prevoz

Kombi prevoz putnika Beograd Hanioti

Beograd Hanioti prevoz

Kombi prevoz putnika Beograd Neos Marmaras

Neos Marmaras prevoz

Kombi prevoz putnika Beograd Uranopolis

Prevoz Uranopolis

Prevoz do Grcke

8400 RSD (€70)

15600 RSD (€130)

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

  • Tel: +381 628101170
  • Tel: +381628101171
  • Tel: +381655108280
  • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Kombi prevoz Beograd Grcka

Kojim vozilima se putuje na relaciji Kombi prevoz Beograd Grcka?

Vozila kojim vršimo prevoz do Grcke:

Prevoz putnika kombi vozilima
Prevoz putnika sa kombi vozilima

Grcka drzava

Zemlja sa istorijom, koju smo svi usvojili kao našu. Zemlja u kojoj je putnik dočekan kao stari prijatelj koji joj se vraća po ko zna koji put. Njena zastava predstavlja intenzivnost plave boje i transparentnost njenih mora.
Grčka, najstarija država starog kontinenta, prostire se na jugoistoku Balkana, u zoni Mediterana, zapljuskuju je tri čista i nezagađena, topla mora intenzivno plave boje a raskošna sunčeva svetlost obasjava površinu mora i svemu daje dijamantski odsjaj. Zemlja gde se zelenilo impozantnih planina harmonično stapa sa beskrajom i plavetnilom mora, formirajući na taj način jedan mozaik, pun različitosti. Živopisne boje i pejzaži koji oduzimaju dah, mirisi i zvuci Grčke ostaju u sećanju svakog posetioca. Kako odoleti čaroliji tamno-crvenog neba prilikom zalaska sunca, kada sunce uranja u smaragdno more ili misterioznoj jutarnjoj magli na snegom pokrivenim vrhovima strmih planina Grčke? Miris borova, maslina i hrastova, bistra ledena voda sa izvora u planinskim selima i miris tradicionalnih domaćih poslastica stimulišu sva naša čula. Grčka je zemlja sirtakija i buzukija, maslina, južnog voća i vinograda… Kolevka evropske kulture i civilizacije, postojbina demokratije, olimpijskih nadmetanja, zemlja spomenika i arheoloških ostataka, zemlja bogova, mitova i legendi. Grčka kultura, umetnost, običaji, mora, obale… su pomešani sa nezaboravnim pejzažima kristalno plavih voda ibeskrajnim plavetnilima, koji ostaju u sećanju onih koji ih upoznaju… Ko od nas bar jednom nije zamislio skup belih kuća sa plavom pozadinom ili siluetu Akropolja iznad Atine? Savršene proporcije grčkih pejzaža posetiocima pružaju jednu auru poverenja i sigurnosti, koja čini da se osećate potpuno opušteno i prijatno. Razumljivo je zašto je tako mnogo mitova o bogovima nastalo u ovom ogromnom i raznolikom pejzažu širokog vedrog neba i mora išaranog ostrvima.