SIGURAN I POVOLJAN KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – NEOS MARMARAS

ISTRAŽITE LEPOTE POLUOSTRVA SITONIJA

Conecto Travel pruža siguran i povoljan kombi prevoz od Beograda do Neos Marmarasa. Naši iskusni vozači će vas udobno i bezbedno prevesti do ovog prelepog letovališta smeštenog na prelepim plažama poluostrva Sitonija. Putovanje od Beograda do Neos Marmarasa traje otprilike 9 sati, a pređe se udaljenost od oko 900 km.

 

Neos Marmaras je slikovito letovalište na poluostrvu Sitonija, jednom od tri prelepa poluostrva regije Halkidiki. Ovo mesto je poznato po svojim predivnim plažama, tirkiznom moru i tradicionalnoj atmosferi. Neos Marmaras nudi raznovrsne mogućnosti za uživanje, uključujući vodene sportove, izlete brodom, posetu tradicionalnim tavernama i istraživanje okolnih prirodnih lepota. Osim toga, posetioci mogu istražiti i ostatak poluostrva Sitonija sa svojim slikovitim selima, netaknutom prirodom i skrivenim zalivima.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO NEOS MARMARASA

UDOBANO I PRAKTIČAN PREVOZ DO SITONIJE

Naš kombi prevoz od Beograda do Neos Marmarasa vam pruža sigurno i brzo putovanje do ovog divnog letovališta. Putujete udobno bez stajanja i čekanja na autobuskoj stanici ili aerodromu, stižući direktno do željene destinacije. Sa modernim kombi vozilima, prevoz do Sitonije je veoma udoban i praktičan što ima dosta prednosti u odnosu na druge vrste prevoza.

KOMBI PREVOZ NEOS MARMARAS – BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel vam omogućava kombi prevoz od Beograda do Neos Marmarasa od vrata do vrata. Sami birate polaznu i odredišnu adresu, a naš vozač će vas pokupiti i odvesti direktno do vašeg smeštaja u Neos Marmarasu. To znači da vas vozimo od adrese do adrese. Pružamo vam praktičnost i olakšavamo organizaciju putovanja.

Beograd NEOS MARMARAS prevoz cena


8400 RSD(€70)

15600 RSD(€130)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ CONECTO TRAVEL?

  • Siguran i tačan prevoz do Neos Marmarasa – Vaša bezbednost je naš prioritet. Naši vozači su iskusni i pažljivi, garantujući vam sigurno putovanje tokom celog trajanja.
  • Udobnost i privatnost – Naša moderna kombi vozila su udobna i prostrana, pružajući vam prijatan ambijent tokom putovanja. Opustite se, slušajte omiljenu muziku ili čitajte knjigu dok se udobno vozikate ka Neos Marmarasu.
  • Fleksibilnost i praktičnost – Kombi prevoz od vrata do vrata znači da se prilagođavamo vašim potrebama. Možete odabrati vreme polaska i lokaciju, a naš vozač će vas pokupiti direktno sa željene adrese. Bez potrebe za dodatnim transferima ili čekanjem na stanici.
  • Povoljne cene – Uz Conecto Travel, dobijate povoljne cene za kvalitetan kombi prevoz. Naše usluge su pristupačne i konkurentne, pružajući vam odličan odnos cene i kvaliteta.
  • Jednostavna rezervacija – Rezervacija kombi prevoza od Beograda do Neos Marmarasa je brza i jednostavna. Samo nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila, a naš tim će vam pružiti sve informacije i pomoć pri rezervaciji.

Pozovite nas danas i rezervišite svoj kombi prevoz od Beograda do Neos Marmarasa sa Conecto Travel-om. Uživajte u udobnom, sigurnom i bezbrižnom putovanju do vašeg omiljenog letovališta na poluostrvu Sitonija u regiji Halkidiki, Grčka.