Najam vozila sa vozačem – Auto ili kombi prevoz putnika

U svakom trenutku na izbor ti nudimo široku ponudu vozila svih klasa, vrhunske kvalitete te visokih sigurnosnih i servisnih standarda.Kreirajte putovanje u skladu sa vašim potrebama i putujte u svakom trenutku na željene destinacije.

Najam vozila isključivo sa našim vozačem u Conecto Travel-om znači profesionalan i bezbrižan kombi prevoz putnika na željenu lokaciju u dogovoreno vreme.

Svi naši vozači imaju licence za obavljanje poslova profesionalnog vozača odnosno D kategoriju, takodje svako vozilo poseduje polisu kasko osiguranja i automobilske asistencije za pomoć na putu.

Koja vozila čine vozni park Conecto Travela?

 

Vozni park čine vozila koja su dobila najvišu ocenu na testu bezbednosti i stabilnosti na putu, a takođe za prevoz grupa putnika postoji mogućnost i najma autobusa uz osiguranje putnika od posledica nesrećnog slučaja kao i luksuznih vozila  za vaše porodične svečanosti i poslovne aktivnosti. Potrebno je samo da odaberete prevoz do lokacije u Srbiji ili inostanstvu.

Conecto Travel ima sertifikat “Firma od Poverenja”

 

Gde voze vozila Kombi prevoza putnika – Conecto Travel?

Conecto Travel kombi prevoz putnika voze do sledećih destinacija:

Kombi prevoz – Srbija
Kombi prevoz  Hrvatska
Kombi prevoz  Slovenija
Kombi prevoz  Grčka

Kombi prevoz  Crna Gora

Kombi prevoz  Mađarska

Kombi prevoz putnika može da se obavlja do gotovo bilo kog mesta koje želite. Neki od najčešćih razloga za najam vozila sa vozačem su:

Kombi prevoz putnika na more Grčka
Kombi prevoz putnika na skijaške centre i turističke destinacije na planinama
Kombi prevoz putnika do wellness i spa centara u Srbiji i inostranstvu
Prevoz do aerodroma
Prevoz na koncerte, sajmove i manifestacije
Prevoz dece do predškolskih ustanova, učenika i studenata do fakulteta u zemlji i inostranstvu
Minibus prevoz na sportske događaje
Minibus prevoz na svadbe i veselja
Minibus prevoz radnika i zaposlenih
Naravno, povod za najam vozila može biti i bilo koja situacija u kojoj je potrebno da se grupa ljudi preveze sa jedne lokacije na drugu, jer kombi prevoz je siguran, brz i povoljan. Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz, pozovite nas za više informacija.

Call centar:

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

 

 

Koji su to tipovi vozila za najam?

Tipovi vozila za najam
U zavisnosti od broja putnika, tipovi vozila kojima obavljamo prevoz, a koja su tehički ispravna, uvek čista i uredna su:

putnički automobil do 4 mesta za putnike
putnički kombi do 8 mesta za putnike
Sva vozila možete pogledati na našoj stranici vozni park.

Dodatni zahtevi
Ukoliko imate specifične zahteve za kombi prevoz, kao što je dodatni prostor za prtljag, dečija sedišta ili se radi o osobama sa posebnim potrebama, obavestite nas blagovremeno i realizovaćemo svaku Vašu želju u najkraćem mogućem roku, a kako bi se vaše putovanje bilo uživanje.

Transferi
Naša vozila svakoga dana saobraćaju do sledećih gradova: Zagreb, Rijeka, Istra, Opatija, Poreč, Pula, Ljubljana, Maribor, Novo Mesto, Ptuj, Celje, Portorož, Kopar, Beč, Bratislava, Budimpešta, …

Detaljnije o transferima pogledajte na našoj stranici transferi.

Upit za kombi prevoz
Trudimo se da najbrže i najpreciznije moguće odgovorimo na svaki vaš upit za kombi prevoz putnika. Kako bismo vam dali što precizniji odgovor, molimo vas da u upitu navedete sve detalje, a pre svega broj putnika, mesto polaska, destinacija, datum polaska/povratka i bilo koji drugi specifičan zahtev.

Organizujmo zajedno brzo i povoljno putovanje sa Conecto Travel-om!

Vozni park za auto prevoz putnika u inostranstvo
Auto vozila naše agencije Conecto Travel su novije proizvodnje, visoke biznis klase i komfor u našim vozilima je zagarantovan.
Svaki auto iz naše agencije Conecto Travel poseduje klima uredjaj i udobna sedišta.

Našim auto vozilima upravljaju vozači sa dugogodišnjem iskustvom kako u auto prevozu tako i prevozu putničkim kombi vozilima.

Svi naši vozači odlično govore engleski jezik. Pored iskustva u vožnji, jako su ljubazni i poštuju dogovoreno vreme.

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija,
Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr.
E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com
Pozovite već danas – + 381 628101170