SIGURAN I POVOLJAN KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – HANIOTI

ISTRAŽITE LEPOTE POLUOSTRVA KASANDRA

Conecto Travel vam pruža siguran i povoljan kombi prevoz od Beograda do Haniotija. Naši iskusni vozači će vas udobno i bezbedno prevesti do ovog prelepog letovališta smeštenog na prelepim plažama poluostrva Kasandra. Putovanje od Beograda do Haniotija traje otprilike 9 sati, a pređe se udaljenost od oko 800 km.

 

Hanioti je živopisno letovalište na poluostrvu Kasandra, jednom od tri prelepa poluostrva regije Halkidiki. Ovo mesto je poznato po svojoj predivnoj peščanoj plaži, tirkiznom moru i bujnoj vegetaciji koja ga okružuje. Hanioti nudi širok izbor restorana, taverni, barova i prodavnica, gde možete uživati u ukusnoj grčkoj hrani, piću i šopingu. Pored toga, posetioci mogu istražiti i otkriti ostatak poluostrva Kasandra, koji obiluje predivnim plažama, slikovitim selima i netaknutom prirodom.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO HANIOTIJA

UDOBNO I PRAKTIČNO PUTOVANJE

Naš kombi prevoz od Beograda do Haniotija vam pruža sigurno i brzo putovanje do ovog divnog letovališta. Bez stajanja i čekanja na autobuskoj stanici ili aerodromu, putujete udobno i stižete direktno do željene destinacije.

KOMBI PREVOZ HANIOTI – BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel vam omogućava kombi prevoz od Beograda do Haniotija od vrata do vrata. Sami birate polaznu i odredišnu adresu, a naš vozač će vas pokupiti i odvesti direktno do vašeg smeštaja u Haniotiju. Na ovaj način, pružamo vam praktičnost i olakšavamo vam organizaciju putovanja.

Beograd HANIOTI prevoz cena


8400 RSD(€70)

15600 RSD(€130)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ CONECTO TRAVEL?

  • Siguran i tačan prevoz do Haniotija – Vaša bezbednost je naš prioritet. Naši vozači su iskusni i pažljivi, garantujući vam sigurno putovanje tokom celog trajanja..
  • Udobnost i privatnost – Naša moderna kombi vozila su udobna i prostrana, pružajući vam prijatan ambijent tokom putovanja. Opustite se, slušajte omiljenu muziku ili čitajte knjigu dok se udobno vozikate ka Haniotiju.
  • Fleksibilnost i praktičnost – Kombi prevoz od vrata do vrata znači da se prilagođavamo vašim potrebama. Možete odabrati vreme polaska i lokaciju, a naš vozač će vas pokupiti direktno sa željene adrese. Bez potrebe za dodatnim transferima ili čekanjem na stanici.
  • Povoljne cene – Uz Conecto Travel, dobijate povoljne cene za kvalitetan kombi prevoz. Naše usluge su pristupačne i konkurentne, pružajući vam odličan odnos cene i kvaliteta.
  • Jednostavna rezervacija – Rezervacija kombi prevoza od Beograda do Haniotija je brza i jednostavna. Samo nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila, a naš tim će vam pružiti sve informacije i pomoć pri rezervaciji.

Pozovite nas danas i rezervišite svoj kombi prevoz od Beograda do Haniotija sa Conecto Travel-om. Uživajte u udobnom, sigurnom i bezbrižnom putovanju do vašeg omiljenog letovališta na poluostrvu Kasandra u regiji Halkidiki, Grčka.