BEOGRAD PTUJ PREVOZ PUTNIKA CENA

7200 RSD (€60)

14400 RSD (€120)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

Kombi prevoz do Ptuja

Kombi prevoz do Ptuja izuzetno je poželjna usluga koju nudimo zbog mnogih turističkih atrakcija koje nudi grad Ptuj. Ptuj spada među najvažnije gradove u Sloveniji. Nalazi se i istočnoj Sleveniji, u samoj dolini reke Drave. Ukoliko je razlog Vaše posete poslovne prirode i zahteva samo par sati u gradu, kombi prevoz je idelna opcija za transfer do Ptuja. Zbog polazaka u oba pravca na relaciji Beograd Ptuj u jutarnjim, i Ptuj Beograd u popodnevnim časovima možete lako završiti svoje obaveze i vratiti se u Beograd. Medjutim, ako je trajanje Vaše posete duže, povratnu kartu možete rezervsati istovremeno ali i naknadno, po Vašoj želji. U slučaju da Vam je kombi prevoz potreban radi turističke posete Ptuju, nudimo Vam par predloga turističkih atrakcija u ovom gradu u Sloveniji.

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD PTUJ

Kombi prevoz putnika Beograd Ptuj je organizovan po principu najave putovanja i to relacija kombi prevoz Beograd – Ptuj – Beograd. Kombi prevoz u oba pravca obavljamo svakodnevno, polasci putovanja Beograd Ptuj su u jutarnjim satima, a Ptuj Beograd u popodnevnim. Minibus transfer do Ptuja organizovan je na način od vrata do vrata kako bismo našim putnicima pružili maksimalno bezbrižnu uslugu. Kako biste sebi obezbedili kombi prevoz Beograd Ptuj sa agencijom Conecto Travel potrebno je samo da nas pozovete i napravite rezervaciju.

Zašto odabrati naš kombi prevoz do Ptuja?

 1. Bezbedan i tačan prevoz do Ptuja
  Lojalnost je samo jedan od epiteta kojim se možemo pohvaliti, putovanje sa
  nama je pouzdano i bezbedno. Putovanjem sa agencijom Conecto Travel
  obezbedićete sebi ugodno putovanje do Ptuja.
 2. Kombi prevoz Beograd – Ptuj po principu od vrata do vrata
  Na ovaj način oslobadjamo Vas problema oko prtljaga, kao i briga oko
  snalaženja u Ptuju. Vozimo Vas sa Vaše kućne adrese na adresu smeštaja ili
  drugu koju Vi odaberete
 3. Povoljan kombi prevoz do Ptuj
  Putovanjem sa nama nećete imati dodatnih troškova, za transfer sa stanica i
  aerodroma okolini Ptuja

KOMBI PREVOZ PTUJ BEOGRAD

Kombi prevoz Ptuj Beograd obavljamo luksuznim kombijima koji garantuju bezbednu i udobnu vožnju. Vožnja do Ptuja u trajanju od par sati proćiće Vam u uživanju uz naše iskusne vozače, bez i jedne brige. Uz vožnju autobusom možete uštedeti novac za kartu, ali ćete na taksi vozila koja su Vam neophodna da se prevezete do krajnje adrese, potrošiti razliku. Ukoliko se pak rešite da hvatate lokalni prevoz na destinaciji, čeka Vas problem oko prenosa prtljaga. Kombi prevoz agencije Conecto Travel misli na Vas. Pomaže Vam sa prtljagom pri polasku, kao i pri dolasku na destinaciju – bez ikakve doplate. Polazak iz Beograda ili polazak iz Ptuja nikada nije bio jednostavniji. Sačekate na Vašoj adresi, i u tačno dogovreno vreme videćete kombi prevoz Conecto travel agencije koji pruža osećaj komfora i bezbednosti. Popularni vid prevoza „od vrata do vrata“ predstavlja pravi izbor za svakog od nas ukoliko putujemo na relaciji Beograd Ptuj.