KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – OPATIJA

BEZBEDNA I UDOBNA VOŽNJA DO HRVATSKOG PRIMORJA

Conecto Travel nudi kombi prevoz putnika od Beograda do Opatije, popularnog letovališta smeštenog na Hrvatskom primorju, uz najviši kvalitet usluge. Naši iskusni vozači i moderna vozila obezbediće Vam sigurnu i udobnu vožnju na putu do Opatije.

Naša usluga kombi prevoza Beograd – Opatija – Beograd obuhvata oko 6, 6,5 sati prijatne vožnje uz minimalna zadržavanja na graničnom prelazu i obavljanje graničnih formalnosti, kao i potrebe za usputne pauze za predah i osveženje.

 

Opatija se nalazi u blizini Rijeke (prevoz Beograd Rijeka) na severoistoku Istre, poznata je po predivnoj arhitekturi i prelepim plažama. Ovaj grad ima bogatu istoriju i kulturu, te nudi razne aktivnosti za turiste tokom čitave godine.

Među najpopularnijim atrakcijama su Park Angiolina, Katedrala Sv. Jakova, The Walk of Fame te mnogi drugi znameniti spomenici.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ DO OPATIJE

Kombi prevoz Beograd – Opatija je brz i siguran, pa ćete stići na željenu destinaciju bez ikakve brige. Putovanja su veoma prijatna i udobna, delom zahvaljujući autoput tokom celog putovanja delom zahvaljujući našim novim i luksuzno opremljenim kombi vozilima. Naši iskusni vozači pobrinuće se da putovanje prođe što sigurnije, a sama vožnja što ugodnija i komfornija.

 

Bez obzira da li putujete iz poslovnih ili turističkih razloga, naša usluga kombi prevoza u oba smera Beograd – Opatija je tu da Vam olakša putovanje.

MINIBUS PREVOZ OPATIJA – BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel nudi kombi prevoz od Beograda do Opatije od vrata do vrata, što znači da birate adresu sa koje polazimo i krajnju adresu u Opatiji. Time dobijate uštedu na vremenu i povećavate svoj komfor u odnosu na klasičan autobuski prevoz gde je neophodno da dođete na autobusku stanicu sa svojim prtljagom i da radite presedanje.

 

Polasci iz Beograda su u dogovoreno vreme, a naš vozač dolazi po Vas na adresu koju Vi odaberete. Kombi vozilo iz Opatije za Beograd kreće takođe u dogovoreno vreme i sa adrese koju izaberete.

Rezervišite kombi prevoz za Opatiju ili povratno putovanje Beograd – Opatija – Beograd jednim pozivom.

 

Zanimljivosti o Opatiji

Opatija je jedno od najlepših primorskih mesta u Hrvatskoj, poznato po svojoj eleganciji i lepoti. Evo nekoliko zanimljivosti o Opatiji:

 1. Opatija se nalazi na severoistoku Istre i broji nešto više od 6000 stanovnika. U neposrednoj blizini je velikog grada i luke Rijeka.

 2. Austrijski uticaj: Opatija je postala popularno letovalište u 19. veku, kada je pod austrijskom vlašću. Mnoge zgrade i vile izgrađene su u karakterističnom secesijskom i austro-ugarskom stilu, dajući mestu poseban šarm.
 3. Lungomare: Opatija je poznata po svojoj prelepim šetalištu Lungomare, koje se proteže duž obale. Ova šetnica pruža nezaboravan pogled na more i okolne pejzaže, uz mnoge kafiće i restorane duž puta.

 4. Villa Angiolina: Ova vila izgrađena je 1844. godine i smatra se začetnikom turizma u Opatiji. Danas je u vili smještena galerija i muzej s mnogim umetničkim delima.

 5. Parkovi i vrtovi: Opatija je okružena prelepim parkovima i vrtovima. Park Angiolina, Park Sv. Jakov i Park Mataija Vidović samo su neki od predivnih zelenih prostora u kojima možete uživati.

 6. Festival Opatija: Ovaj muzički festival održava se svake godine u Opatiji i privlači poznate izvođače iz Hrvatske i inostranstva. To je prilika za uživanje u koncertima na otvorenom i raznim muzičkim žanrovima.

 7. Plaže: Opatija nudi raznovrsne plaže koje zadovoljavaju sve ukuse. Možete uživati u šljunkovitim, betonskim ili stenovitim plažama, kao i u ležaljkama, suncobranima i vodenim sportovima.

 8. Crkva Sv. Jakova: Ova prelepa crkva smeštena je na brdu iznad Opatije i nudi fantastičan pogled na grad i more. Unutrašnjost crkve je ukrašena prelepim freskama i umetničkim delima.

 9. Habsburški vrtovi: Smješteni iznad hotela Kvarner, ovi vrtovi su predivno uređeni i nude spektakularan pogled na Kvarnerski zaliv. To je idealno mesto za šetnju i opuštanje u prirodi.

 10. Festival čokolade: Opatija je domaćin festivala čokolade koji se održava svake godine u prvoj polovini prosinca. Posetioci mogu uživati u raznim čokoladnim delicijama, izložbama i radionicama.

 
Kombi prevoz opatija

Beograd Opatija prevoz CENA

8400 RSD (€70)

15600 RSD (€130)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ OD CONECTO TRAVEL?

 1. Siguran i brz prevoz za Opatiju
 2. Kombi prevoz putnika Beograd – Opatija po principu od vrata do vrata
 3. Najpovoljniji kombi prevoz od Beograda do Opatije
 4. Vozila su nova i klimatizovana, imaju WiFi internet konekciju i prevoz je Pet Friendly tako da možete povesti vaše kućne ljubimce sa vama.

Ukoliko želite da stignete do Opatije na jednostavan i udoban način, kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto.