Kombi prevoz Ljubljana – Beograd

Kombi prevoz Ljubljana – Beograd sa agencijom Conecto Travel funkcioniše u samo jednostavna 3 koraka. Uz mnoge prednosti kombi prevoza u odnosu na druge načine putovanja Beograd – Ljubljana, organizacija je zasigurno jedna od njih. Kontaktirajte nas putem telefona na +381628101170 Jednostavnim pozivom na broj našeg call centra lako i brxo čete rezervisati svoje putovanje Beograd – Ljubljana. Povratno putovanje Ljubljana Beograd možete rezervisati istovremeno ili naknadno po Vašoj želji, a mi ćeto Vam maksimalno izaći u susret Odaberite željeni datum putovanja i rezervišite Vaše mesto Kako biste potvrdili Vašu rezervaciju za kombi prevoz putnika Ljubljana Beograd Ljubljana potrebno je da znate samo 3 informacije. Datum putovanja Beograd Ljubljana, kao i adrese polaska i odredišta. Conecto Travel kombi prevoz funkcioniše po principu od vrata do vrata pa Vi birate tačne adrese koje Vam odgovaraju. Na ova način ne brinete oko transfera do stanica u Beogradu jer krećemo sa Vaše kućne adrese. Takodje, krajnju adresu kombi prevoza putnika u Ljubljani Vi birate pa nemate brige oko snalaženja u Sloveniji. Budite spremni u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu. Poslednji korak jeste da spakujete Vaš prtljag i sačekate vozača u svom domu u Beogradu. Pored prijatne vožnje, naš vozač je tu za Vas za svaku vrstu pomoći tokom minibus transfera Beograd – Ljubljana.

Kombi prevoz do Ljubljane

7200 RSD(€60)

14400 RSD(€120)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi prevoz do Ljubljane

Kombi prevoz do Ljubljane je najbolja opcija putovanja na ovu relaciju, bilo da je razlog posete privatne ili poslovne prirode Conecto Travel je pravi izbor za Vas. Minibus prevoz vozilima 8+1 do Ljubljane je ekonomičan, jednostavan, praktičan i brz. Mnogi će reći da avio prevoz nema alternativu, i da je tako najudobnije preleteti razdaljinu i stići na destinaciju. Međutim, avio prevoz se ponekad ne isplati za kratke relacije, kao što su Beograd Ljubljana prevoz. Neki se odlučuju za prevoz autobusom i to bi značilo da imate podosta sati da sedite u jednom mestu. Takodje, pre toga, nosite teške kofere i torbe do ukrcavanja u autobus. Pre svega, morate da obezbedite taksi vozilo da vas doveze do autobuske stanice odakle krećete na putovanje. Dakle, više toga mora da se poklopi da biste vi uspešno završili svoje putešestvije. Ipak, jedan od najboljih načina, za koji se odlučuje veliki broj putnika, jeste korišćenje kombi prevoza Beograd-Ljubljana.

Ljubljana Beograd minibus transfer

Ljubljana Beograd minibus transfer takodje obavljamo svakodnevno u popodnevnim časovima, po principu od vrata do vrata. Sa agencijom Conecto Travel sebi možete lako obezbediti povoljan i pouzdan kombi prevoz do Ljubljane. Minibus transfer u oba smera Beograd Ljubljana, kao i Ljubljana Beograd je pouzdan i tačan, pa lako možete organizovati svoje vreme u prestonici Slovenije. Na uzajamno zadovoljstvo, trudimo se da našim putnicima obezbedimo uslugu kombi prevoza najvišeg kvaliteta. Minibus prevoz idealno je rešenje za Vaše putovanje na relaciji Beograd Ljubljana Beograd ukoliko želite sebi da priuštite bezbrižan transfer.

Kombi prevoz ili avio prevoz

Kombi prevoz od vrata do vrata Ljubljana Beograd sa sobom nosi mnoge prednosti u poredjenju sa gore navedenim načinima prevoza. Ukoliko se odlučite za minibus transfer agencije Conecto Travel na Vama je samo da napravite rezervaciju tako što ćete pozvati naš call centar i potvrditi datum i adrese putovanja koje vi birate. Putovanje do Ljubljane počinje sa Vaše adrese, a naši vozači su tu da Vam pomognu oko prtljaga. Uživaćete u vožnji luksuznim vozilom sa iskusnim vozačem, i za samo par sati bićete na Vašj odabranoj lokaciji. Izbećićete duga čekanja na aerodromu kao i troškove parkinga automobila na istom za vreme putovanja. Ako kombi prevoz do Ljubljane uporedimo sa autobuskim, mnogi aspekti idu u korist kombi prevoza putnika. Uštedećete novac za taksi prevoz do i od stanice koji će nadoknaditi razliku u ceni karte, takodje kvalitet i udonbost vožnje su neuporedivi.

Putovanje – Conecto Travel

Realizujemo Vaše putovanje bez obzira na vremenske uslove, i da li se radi o polasku ili povratku na željenu adresu. Iz svega navedenog proističe zaključak da je kombi prevoz prava alternativa za putnike svih generacija. Ukoliko smo Vas naveli da razmišljate o putovanju sa Conecto travel agencijom, preostaje Vam samo jedan korak do rezervacije Vaše vožnje.

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

Vozimo putnike na željenu adresu

Beograd Ljubljana prevoz je organizovan po principu najave putovanja i to relacija Beograd Ljubljana Beograd. Kombi prevoz obavljamo svakodnevno u oba pravca pa lako možete planirati svoje vreme u Sloveniji kao i minibus prevoz do tamo i nazad. Minibus transfer organizujemo po principu od vrata do vrata što znači da Vi birate adresu polaska i oredišta. Prevoz sa agencijom Conecto Travel je povolja, pouzdan i bezbiržan, na Vama je samo da napravite rezervaciju.

Ljubljana

Ljubljana je glavni grad Slovenije. Ujedno ona je finansijski, kulturni i administtrativni centar države. Obiluje znamenitostima koje svakako trebate videti ukoliko vas put nanese u Ljubljanu.

Ljubljanski dvorac, nalazi se nadomak grada, sa njega vam se pruža prelep pogled na grad i okolinu. Ovaj dvorac spada u jedno od najznačajnijih perioda u prošlosti Ljubljane.

Tromostovje je zapravo most podeljen na tri mosta. Izuzetno je zanimljivog izgleda a ono što ga izdvaja od drugih je priča koja ga prati. Po legendi, u to vreme u Ljubljani su postojali pekari koji varali svoje mušterije. Pravili su hleb lošeg kvaliteta i prodavali ga. Ti pekari su bili bačeni u ledenu Ljubljanicu a ljudi su se okupljali da to gledaju.

Otvorena kuhinja je neka vrsta pijace koja radi od ranog proleća do kasne jeseni. Na njoj se prodaju najbolja jela iz Slovenije, ali i jela iz drugih zemalja. Ovde možete naći odlična domaća vina i piva.

Križanke je koncertna sala koja je bila manastir, sve do polovine dvadesetog veka. Preuredio ju je Jožef Plečnik, najpoznatiji slovenački arhitekta.