Kombi prevoz do Rijeke

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280
 • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

6600 RSD – (€55)

13200 RSD – (€110)

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Rijeke?

Kombi prevoz do Rijeke
 1. kombi prevoz putnika do Rijeke,
 2. kombi prevoz putnika do Opatije,
 3. kombi prevoz putnika do Pule,
 4. kombi prevoz putnika do Rovinja,
 5. kombi prevoz do Poreča,
 6. kombi prevoz do Novigrada,
 7. kombi prevoz do Umaga
 8. kombi prevoz putnika  do Istre,
 9. kombi prevoz putnika do ostrva Krk
 10.  kombi prevoz do Zagreba
Pozovite nas

Kako funkcioniše kombi prevoz Beograd Rijeka u 3 koraka?

 1. Kontaktirajte nas putem telefona na +381628101170

 2. Odaberite željeni datum putovanja i rezervišite Vaše mesto

 3. Budite spremni u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu.

Zašto odabrati naš kombi prevoz do Rijeke?

 1. Bezbedan i tačan prevoz do Rijeke

 2. Kombi prevoz Beograd – Rijeka po principu od vrata do vrata

 3. Najjeftiniji kombi prevoz do Rijeke

Kombi prevoz do Rijeke

Ono što je specifično za kombi prevoz, jeste da će vozilo doći na vašu adresu i pokupiti vas ispred vašeg kućnog praga. Time zaobilazite taksi i ne morate da se  mučite sa preteškim putnim torbama. Sedišta su udobna, i kombi staje na određenim mestima, tako da je moguće otići u toalet, ili napraviti kraću pauzu u putovanju.

Uz pomoć kombi prevoza do Rijeke stižete u najkraćem mogućem roku, i zaključićete da je ova varijanta veoma povoljna i sa finansijskog aspekta. Ono što je najvažnije, štedite vaše vreme, trud i energiju, tako da ćete do Rijeke stići odmorni i dobro raspoloženi.

Naš kombi vas neće ostaviti bilo gde ili na nekoj predviđenoj stanici, već tačno tamo gde ste u startu najavili, a to je do vaše krajnje destinacije. Ovo je veoma značajno, posebno za ljude koji prvi put dolaze u Rijeku i taj grad im je malo poznat.

Verujte nam, poslednje što vam treba jeste da sa teškim torbama i koferima lutate gradom, da zaustavljate taksi i da se snalazite na razne načine. Onda se putovanje pretvara u nešto što ne treba da bude, a to je zamaranje, stres i nervoza.

Uz kombi prevoz Beograd Rijeke, lišeni ste svih muka i sve što vam preostaje jeste da se zavalite u udobno sedište vozila i da uživate u putovanju. Posmatrajte predele, i to je jedna značajna prednost vožnje drumom, u odnosu na avionski saobraćaj, tako da možete da osetite razdaljinu koju ste prešli. Kada ljudi putuju avionom, čini se da je sve blizu, a u stvari to nije tako.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Rijeka – Zagreb – Opatija –Pula – Poreč – Novigrad – Umag?

Vozila kojim vršimo prevoz Beograd Rijeka su:

 

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
Beograd Zagreb

Grad Rijeka

Rijeka se nalazi na zapadu Hrvatske, jugozapadno od glavnog grada Hrvatske Zagreba, na severnoj obali Riječkog zaliva, kao dela većeg Kvarnerskog zaliva Jadranskog mora, koje se kao veliki zaliv Sredozemnog mora najdublje uvuklo u evropsko kopno.

Riječki zaliv, koji je preko Velih (između Istre i ostrva Cresa), Srednjih (između Cresa i ostrva Krka) i Malih vrata (između Krka i kopna) spojen sa Kvarnerskim zalivom, je dovoljno dubok (oko 60m ) za uplovljavanje najvećih brodova, što je Rijeci omogućilo da postane važna morska luka. Grad Rijeka leži na ušću reke Rječine u mikroregiji Vinodola Hrvatskog primoroja.

U Rijeci započinju dva važna kopnena prometna pravca. Prvi iskorištava činjenicu da se Rijeka nalazi u području u kojem su Dinaridi najuži (50ak km), što omogućuje lakše povezivanje obale Jadranskog mora i panonske unutrašnjosti. Dok je drugim Rijeka preko Postojnskih vrata povezana s istočnoalpskim prostorom.

Šta je Rijecki karneval danas?

Uz bogatu tradiciju karnevalskh povorki i balova austrijskog, mađarskog, ruskog, nemačkog plemstva, kao i plemstva iz ostatka Evrope iz 19. veka, kao i domaćih pokladnih običaja (Zvončari), Riječki je karneval danas jedan od najvećih karnevaskih povorki u Evropi i svetu.
Riječki karneval spoj je venecijanskog i austrijskog građanskog karnevala i elemenata folklora i mitologije starih Slovena.
Od 1982. godine, kada su Korzom organiziovano prošetale tri maskirane grupe, do danas Riječki je karneval izrastao u manifestaciju sa preko 15.000 učesnika, dece i odraslih, organizovanih u preko 200 karnevalskih grupa, koju godišnje vidi više od 100.000 gledalaca.