Prevoz do Istre

Kombi prevoz Beograd Istra

Kombi prevoz Beograd Istra obavljamo vozilima 8+1 najvišeg kvaliteta kojim upravljaju iskusni vozači-sve sa ciljem maksimalne sigurnosti i udobnosti naših putnika. Čitava organizacija putovanja prilagodjena je potrebama i željama putnika, jedan od važnih aspekata je minibus prevoz od vrata do vrata Istra Beograd. Vi ste ti koji birate polaznu adresu u Beogradu, kao i adresu odredišta u Istri. Na ovaj način nećete brinuti oko snalaženja na destinaciji, dodatnim troškovima i prtljagu za Vaše putovanje Beograd Istra.

Beograd Pula

Kombi prevoz do Pule sa Conecto Travel prevoznikom.

Prevoz Pula

Beograd Umag

Prevoz do Umaga sa udobnim kombi vozilima.

Prevoz Umag

Beograd Poreč

Beograd Poreč kombi prevoz putnika.

Prevoz Poreč

Beograd Rovinj

Transfer linija Beograd Rovinj. Jutranji polasci svakog dana.

Prevoz Rovinj

Beograd Rijeka

Beograd Rijeka kombi prevoz sa Conecto Travel.

Prevoz Rijeka

Beograd Opatija

Prevoz putnika iz Beograda do Opatije.

Prevoz Opatija

Prevoz do Istre

Prevoz do Istre u organizaciji agencije Conecto Travel obuhvata više destinacija na ovom atraktivnom Hrvatskom poluostrvu. Usluge koje Vam nudimo jesu kombi prevoz Beograd-Rijeka, Beograd-Opatija, Beograd-Pula, Beograd-Rovinj, Beograd-Poreča, Beograd-Novigrad, Beograd-Umag, Beograd-Krk, Beograd- Zagreb.

Kombi prevoz do Istre

Zanimljivosti o Istri

Istra je fascinantna regija s mnogo zanimljivosti. Evo nekoliko koje biste mogli pronaći zanimljivim:

  1. Pula: Pula je najveći grad u Istri i dom poznate Pulske Arene, jednog od najbolje očuvanih rimskih amfiteatara na svetu. Ovaj spektakularni amfiteatar koristi se za koncerte, pozorišne predstave i filmske festivale.

  2. Porečka Eufrazijeva bazilika: Ova bazilika iz 6. veka deo je UNESCO-ve svetske baštine. Poznata je po svojoj prelepoj mozaikoslikanoj unutrašnjosti.

  3. Rovinj: Rovinj je slikoviti gradić sa uskim kaldrmama i kamenim kućama. U samom središtu grada nalazi se crkva Sv. Eufemije, koja pruža spektakularan pogled na okolinu.

  4. Limski kanal: Ovaj kanal jedinstvenog oblika pruža predivan pogled na okolne stijene i šumu. Poznat je po uzgoju školjki i ribarenju.

  5. Motovun: Motovun je srednjovekovni grad smješten na vrhu brda. Poznat je po svom filmskom festivalu i tartufima.

  6. Brijuni: Ovaj arhipelag od 14 ostrva poznat je po svojoj prirodnoj lepoti i istorijskom značaju. Brijuni su bili omiljeno odredište Josipa Broza Tita, bivšeg predsednika Jugoslavije.

  7. Truffle Hunting: Istra je poznata po tartufima. Možete se pridružiti tartufarima i njihovim psima u potrazi za ovim ukusnim gljivama.

  8. Maslinova ulja i vina: Istra je takođe poznata po proizvodnji vrhunskih maslinovih ulja i vina. Posetite lokalne vinarije i uljare kako biste degustirali ove delikatese.

  9. Pazin: Grad Pazin poznat je po svojoj velikoj provaliji, Pazinskom jarku. Ova impresivna prirodna formacija inspirisala je pisca Julesa Verna za njegovo delo „Mathias Sandorf“.

  10. Plava špilja: U blizini Pule nalazi se Plava špilja, prirodna pećina s prelepim plavim svetlom koje proizlazi iz mora.

Istra je regija s bogatom istorijom, prelepim prirodnim pejzažima i izuzetnom kulinarskom ponudom. Ne čudi što je popularna turistička destinacija koja privlači posetioce iz celog sveta.

Rovinj

Kontaktirajte nas

Conecto Travel
Kombi prevoz putnika i paketa

Kontakt