Kvalitetan kombi prevoz putnika „Od vrata do vrata“ na relaciji Beograd – Rovinj

Beograd Rovinj prevoz putnika obavljamo po principu “od vrata do vrata” kako bismo našim putnicima pružili što kvalitetniju uslugu.Naši zaposleni pomoći će Vam da u samo par sekundi napravite svoju rezervaciju za putovanje Beograd Rovinj ili Rovinj Beograd.

 

Ono što nas izdvaja su pozitivna iskustva zadovoljnih putnika, koji su naša najbolja reklama, zbog toga je vaša sigurnost i zadovoljstvo na prvom mestu.

Kombi prevoz Beograd – Rovinj

Pet-friendly usluga i WiFi internet konekcija tokom vožnje

Udaljenost Beograd Rovinj je 640 km što predstavlja oko 7 sati vožnje uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Brzina vožnje uvek odgovara uslovima puta, što pokriva Vašu bezbednost u svakom trenutku.

 

Pored kvalitetnog prevoza, kod nas možete pronaći i usluge WiFi internet konekcije u kombiju tokom vožnje, kao i mogućnost prevoza kućnih ljubimaca („pet friendly“).

 

Takođe, pružamo usluge prevoza paketa i pošiljaka, tako da brzo i efikasno možete izvršiti slanje paketa kombijem do Rovinja.

 

Putovanje sa nama predstavlja zadovoljstvo zbog izuzetne stručnosti i ljubaznosti koje su oličenje naših zaposlenih.

Zašto je kombi prevoz do Rovinja bolji izbor nego autobuski ili avionski prevoz?

Kombi prevoz pruža veću fleksibilnost kada je u pitanju vreme i mesto polaska i dolaska, a putovanje je direktno, bez presedanja.

 

Takođe, kombi prevoz je često brži od autobuskog prevoza i jeftiniji od avionskog prevoza.

 

Tako da izbegnite čekanje na raznim terminalima, već zakažite prevoz kombijem od vaše adrese do željene adrese na relaciji Rovinj Beograd Rovinj.

Kombi prevoz do Rovinja Cena

10200 RSD (€85)

19200 RSD (€160)

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280
 • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Kombi prevoz u 3 koraka do Rovinja

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

Kombi pevoz Rovinj Beograd direktno

Kombi prevoz Rovinj Beograd direktno je organizovan po principu najave putovanja.

Sve što je potrebno je da potrvdite vašu rezervaciju pozivom na broj telefona ili slanjem e-mail-a, i u najkraćem roku dobijate povratnu informaciji o potvrdi vašeg putovanja, uz prethodno definisane informacije.

Kako biste rezervisali putovanje Beograd Rovinj treba da znate samo datum i adrese koje Vama najviše odgovaraju u Beogradu i Rovinju. Mesto polaska birate vi, kao i mesto iskrcavanja na destinaciji, što je posebna pogodnost kod putovanja ovim vidom prevoza.

Popularni naziv „od vrata do vrata“ preuzeo je primat nad redovnim internacionalnim linijama prevoza. Naši iskusni vozači obezbediće siguran dolazak na željenu adresu u Rovinju, zbog čega svi putnici ostaju verni agenciji „Conecto travel“ i biraju da putuju sa nama.

Nema prenosa prtljaga od stanice do stanice, nema menjanja prevoza da bi ste stigli do vaše adrese.

Zanimljivosti o rovinju

Rovinj je prelepi primorski grad smešten na zapadnoj obali Istre. Evo nekoliko zanimljivosti o Rovinju:

 1. Rovinj je poznat po svojoj slikovitoj staroj gradskoj jezgri. Ušuškan na vrhu brda, stari grad predstavlja spoj uskih kamenih ulica, šarenih kuća i romantičnih trgova. Sačuvan je autentičan srednjovekovni izgled i odiše jedinstvenom atmosferom.

 2. Crkva Sv. Eufemije je zaštitni simbol Rovinja. Nalazi se na najvišem vrhu grada i dominira horizontom. Crkva je izgrađena u baroknom stilu, a na vrhu se nalazi statua Sv. Eufemije, zaštitnice grada.

 3. Rovinj je poznat i po svojim prelepim plažama. Neki od popularnih plaža uključuju Plažu Mulini, Plažu Lone, Plažu Cuvi i Plažu Porton Biondi. Plaže su često okružene netaknutom prirodom i nude prelepe pejzaže.

 4. Gradske zidine predstavljaju još jednu atrakciju u Rovinju. Ove dobro očuvane zidine datiraju iz 7. veka i pružaju panoramski pogled na more i okolni pejzaž. Šetnja duž zidina pruža jedinstvenu perspektivu grada.

 5. Rovinj je poznat i po svojoj bogatoj ribarskoj tradiciji. Luka Rovinj je dom brojnih ribarskih brodova, a riba i plodovi mora predstavljaju važan deo lokalne kuhinje. Posetitelji mogu uživati u svežim morskim plodovima u brojnim restoranima i konobama.

 6. U blizini Rovinja nalazi se prirodni rezervat Limski kanal, prelepi zaliv okružen visokim liticama. Kanal je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, uzgajanju školjki i uzgoju ribe. Posetioci mogu istražiti kanal brodom ili uživati u ukusnoj hrani u restoranima pored obale.

 7. Svake godine u avgustu se u Rovinju održava Rovinjski plesni festival, događaj koji okuplja brojne plesače i ljubitelje plesa. Festival obuhvata različite vrste plesa, od tradicionalnih istarskih plesova do suvremenih stilova.

Rovinj je jedinstveni grad koji oduzima dah svojom lepotom, bogatom istorijom i prirodnim okruženjem. Posetitelji mogu uživati u šarmu starog grada, prelepim plažama i ukusnoj hrani, istraživati prirodne lepote i uživati u kulturnim događajima.