KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – POREČ

BEZBEDNA I UDOBNA VOŽNJA DO ISTRE

Conecto Travel nudi kombi prevoz od Beograda do Poreča, grada smeštenog na zapadnoj obali Istre, uz najviši kvalitet usluge. Naši iskusni vozači i moderna vozila obezbediće Vam sigurnu i udobnu vožnju na putu do Poreča.

Kombi prevoz Poreč

Ovaj grad je poznat po predivnim plažama, poput najpopularnije plaže zvane Plava Laguna, i bogatoj kulturnoj baštini, među kojom se izdvaja Eufrazijeva bazilika, spomenik-građevina zaštićena od straneUNESCO, pa će Vaš boravak u Poreču biti nezaboravan.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ DO POREČA

Kombi prevoz Beograd – Poreč je brz i siguran, pa ćete stići na željenu destinaciju bez ikakve brige.

 

Bez obzira da li putujete iz poslovnih ili turističkih razloga, naša usluga kombi prevoza u oba smera Poreč – Beograd je tu da Vam olakša putovanje.

KOMBI PREVOZ POREČ BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel nudi kombi prevoz od Beograda do Poreča od vrata do vrata, što znači da birate adresu sa koje polazimo i krajnju adresu u Poreču.

 

Rezervišite kombi prevoz za Poreč i povratno putovanje Poreč – Beograd jednim pozivom.

 

Polasci iz Beograda su u dogovoreno vreme, a naš vozač dolazi po Vas na adresu koju Vi odaberete. Kombi vozilo iz Poreča za Beograd kreće takođe u dogovoreno vreme i sa adrese koju izaberete.

Beograd Poreč prevoz cena

10200 RSD (€85)

19200 RSD (€160)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: +381 628101170

Tel: +381628101171

Tel: +381655108280

Tel: 011 6183059

E-mail: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZANIMLJIVOSTI O POREČU

Poreč, prelepi primorski grad smešten na zapadnoj obali Istre, obiluje zanimljivostima koje privlače posetioce iz celog sveta. Njegova bogata istorija, prelepo priobalje i šarmantna arhitektura čine ga jedinstvenim mestom za istraživanje i uživanje. Evo nekoliko zanimljivosti o Poreču:

  1. Eufrazijeva Bazilika: Jedna od najpoznatijih znamenitosti Poreča je Eufrazijeva Bazilika, koja je deo svetske baštine UNESCO-a. Njena impresivna kamena fasada i prelepi mozaici pričaju priču o bogatoj istoriji ovog regiona. Unutrašnjost bazilike je prava riznica umetničkih dela i arhitektonskih čuda.

  2. Porečka Ulica Decumanus: Ova živopisna ulica, koja datira iz doba Rimskog carstva, nosi nasleđe starog Poreča. Decumanus je pun kafića, restorana, prodavnica i umetničkih galerija, što je čini odličnim mestom za opušteno šetanje i istraživanje lokalne kulture.

  3. Porečka Marafor: Ovaj antički trg predstavlja srce starog Poreča. Na trgu se mogu videti ostaci rimskih hramova posvećenih bogovima Neptunu i Marsu, što svedoči o bogatoj istoriji grada. Porečka Marafor je mirno i inspirativno mesto koje pruža osećaj spokoja.

  4. Akvarijum Poreč: Za one koji su zainteresovani za podvodni svet Jadrana, Akvarijum Poreč je pravo mesto za posetu. Ovde se možete upoznati sa raznovrsnim morskim životom i ekosistemima ovog područja. To je interaktivno iskustvo koje je posebno zanimljivo za porodice sa decom.

  5. Porečke Konobe i Restorani: Gurmanska scena Poreča je neodoljiva za sve ljubitelje hrane. Konobe i restorani nude bogatstvo istarske kuhinje, sa svežim morskim plodovima, maslinovim uljem i tradicionalnim jelima poput istarskog pršuta i tartufa.

  6. Porečki Eufrazijski Turnir: Ovaj srednjovekovni festival oživljava duh srednjeg veka kroz viteške turnire, umetničke performanse, srednjovekovne tržnice i autentične običaje. Ovo je prilika da se vratite unazad u vreme vitezova i princeza i doživite čaroliju prošlih vekova.

Poreč je grad koji pleni svojim bogatstvom kulture, istorije i prirodne lepote. Bilo da ste zaljubljenik u istoriju, umetnost, kulinarske užitke ili jednostavno želite da uživate u prelepom ambijentu Jadranske obale, Poreč će vas očarati svojom raznovrsnom ponudom i šarmom.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ OD CONECTO TRAVEL?

  1. Siguran i brz prevoz za Poreč
  2. Kombi prevoz putnika Poreč – Beograd po principu od vrata do vrata
  3. Najpovoljniji kombi prevoz od Beograda do Poreča
  4. Vozila su nova i klimatizovana, imaju WiFi internet konekciju i prevoz je Pet Friendly tako da možete povesti vaše kućne ljubimce sa vama.

Ukoliko želite da stignete do Poreča na jednostavan i udoban način, kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto u našem kombiju.