Kombi prevoz Beograd – Novigrad

Povoljno i pouzdano putovanje

Planirate putovanje do Novigrada? Conecto Travel nudi kvalitetan kombi prevoz od Beograda do Novigrada, po povoljnim cenama. Rezervišite svoje mesto i uživajte u autentičnom ukusu Jadranskog mora.

Uživajte u udobnom i pouzdanom putovanju od Beograda do Novigrada uz Conecto Travel. Naš kombi prevoz je dostupan svakog dana, bez obzira na vremenske uslove.

Povratni prevoz Novigrad – Beograd je takođe moguć, a vozimo do adrese koju Vi izaberete u oba grada.

Zašto izabrati naš kombi prevoz putnika do Novigrada?

 1. Pouzdan i siguran prevoz

  Conecto Travel kombi prevoz putnika Beograd – Novigrad – Beograd je pouzdan i siguran. Kvalitet i lojalnost naše agencije ogledaju se u svakom aspektu putovanja, pa možete biti sigurni da ćete stići na odredište na vreme i bezbedno.

 2. Od vrata do vrata

  Transfer Beograd – Novigrad vršimo po principu „od vrata do vrata“. Vi birate adresu polaska i odredišta, mi se brinemo o vašem komforu i prevozu.

 3. Povoljne cene
  Organizacija putovanja Novigrad – Beograd u našem aranžmanu ne iziskuje nikakve dodatne troškove, van cene karte. Kod nas ćete pronaći povoljne cene, ali i kvalitetan prevoz.

Kako rezervisati kombi prevoz Novigrad – Beograd?

 1. Kontaktirajte nas putem telefona na +381628101170 i rezervišite svoje mesto.
 2. Odaberite željeni datum putovanja i adrese polaska i odredišta.
 3. Budite spremni u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu. Naši vozači će vas kontaktirati, doći na adresu koju ste odabrali i pomoći vam oko prtljaga.

Planirajte svoje putovanje do Novigrada sa Conecto Travel kombi prevozom i uživajte u autentičnom ukusu Jadranskog mora.

Prevoz Beograd Novigrad cena

10200 RSD(€85)

19200 RSD(€160)

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280
 • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZANIMLJIVOSTI O NOVIGRADU

Novigrad, čarobni grad na zapadnoj obali Istre, krije mnoge zanimljivosti koje privlače posetioce širom sveta. Njegova kombinacija bogate istorije, prelepog priobalja i autentične kulture čini ga jedinstvenim mestom za istraživanje i uživanje. Evo nekoliko zanimljivosti o Novigradu:

 1. Eufrazijeva Bazilika: Ova izuzetna bazilika, koja je deo svetske baštine UNESCO-a, datira iz 6. veka i svakako je nezaobilazna atrakcija u Novigradu. Njene prelepe mozaike i arhitektonske detalje smatraju za jedne od najboljih primera ranovizantijske umetnosti na Mediteranu.

 2. Ljetnji Muzički Festival: Novigrad je domaćin brojnim kulturnim događajima tokom cele godine, a posebno je živahan tokom letnjih meseci. Ljetni Muzički Festival privlači ljubitelje muzike sa različitim žanrovima, od klasične muzike do džeza i popa. Koncerti na otvorenom uz zvuke mora stvaraju nezaboravno iskustvo.

 3. Novigradske Konobe: Gurmanska scena Novigrada je prava poslastica za sve ljubitelje hrane. Konobe, tradicionalni istarski restorani, nude autentične lokalne specijalitete kao što su tartufi, maslinovo ulje i sveže ulovljena riba. Ovde se ukusi Istre stvarno ispoljavaju u punom sjaju.

 4. Gradski Zidovi i Kule: Stari grad Novigrad je oivičen impozantnim zidinama i kulama koje svedoče o bogatoj istoriji ovog mesta. Šetnja gradskim zidinama nudi ne samo predivne poglede na okolinu već i mogućnost da se zaroni u prošlost i oseti duh nekih davno prošlih vremena.

 5. Ribarska Tradicija: Novigrad ima duboku ribarsku tradiciju koja se proteže unazad vekovima. Posetioci mogu doživeti autentično ribarsko iskustvo tako što će se pridružiti lokalnim ribarima na njihovim tradicionalnim brodovima tokom ribolova. Ovo je prilika da se osjeti duh morske avanture i nauči nešto novo o ovom zanatu.

 6. Biciklističke Staze: Novigrad je raj za ljubitelje biciklizma. Grad i njegova okolina su prepleteni biciklističkim stazama koje vode kroz prelepe pejzaže, vinograde i maslinjake. To je idealno mesto za aktivne odmore u prirodi.

Novigrad je destinacija koja se odlikuje svojim bogatstvom kulture, istorije i prirodnih lepota. Bez obzira da li ste zaljubljenik u istoriju, kulturu, kulinarske užitke ili samo želite da uživate u prelepom obalnom okruženju, Novigrad će vas očarati svojim šarmom i raznovrsnošću ponude.

Conecto Travel vozi putnike na željenu adresu

Conecto Travel vozi putnike na željenu adresu, što doprinosi bezbrižnosti
putovanja. Kombi prevoz Novigrad Beograd prilagodjen je putnicima svih
starosnih dobi. Stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas uputi i odgovori na sva
dodatna pitanja u vezi Vašeg putovanja do Novigrada. Udobna i bezbedna
vožnja su sinonimi našeg kvaliteta i lojalnosti. Bez skrivenih troškova i
nepotrebnog zadržavanja. Polazak iz Beograda je u ranim jutarnjim satima, a
povratak iz Novigrada u popodnevnim satima. Rezervacijom putovanja
obezbedićete sebi minimalan trošak i maksimalnu sigurnost.