SIGURAN I POVOLJAN KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – NEI PORI

UŽIVAJTE U BEZBRIŽNOM PUTOVANJU KA EGEJSKOM MORU

Naša agencija Conecto Travel vam pruža siguran i povoljan kombi prevoz od Beograda do Nei Porija. Iskusni vozači će vas udobno i bezbedno prevesti do ovog prelepog letovališta smeštenog na obali Egejskog mora u Olimpijskoj regiji u Grčkoj. Putovanje od Beograda do Nei Porija traje otprilike 8 sati, a pređe se udaljenost od oko 700 km.

 

Nei Pori je popularno turističko odredište koje privlači posetioce svojom prelepom peščanom plažom, kristalno čistim morem i opuštenom atmosferom. Ovo porodično letovalište nudi idealno mesto za opuštanje i uživanje u toplom grčkom suncu. Pored predivne plaže, u Nei Poriju možete istražiti tradicionalne taverne sa ukusnom grčkom hranom, šetati šarmantnim ulicama ili posetiti obližnje znamenitosti kao što je planina Olimp. U blizini se takođe nalazi popularno letovalište Paralia Katerini, koje je poznato po živopisnom noćnom životu.

SIGURAN I BRZ KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO NEI PORIJA

PUTUJTE LAKO I UŠTEDITE VREME

Naš kombi prevoz od Beograda do Nei Porija vam pruža sigurno i brzo putovanje ka ovom divnom letovalištu. Bez čekanja na aerodromu ili autobuskoj stanici, lako i udobno stižete do željene destinacije.

KOMBI PREVOZ NEI PORI – BEOGRAD OD VRATA DO VRATA

Conecto Travel vam omogućava kombi prevoz od Beograda do Nei Porija od vrata do vrata. Možete odabrati adresu polaska i krajnju adresu u Nei Poriju, a naš vozač će vas preuzeti i odvesti direktno do vašeg smeštaja. Ovo vam pruža praktičnost i udobnost, oslobađajući vas brige oko dodatnog prevoza i pronalaženja smeštaja.

Beograd Nei Pori prevoz cena


8400 RSD(€70)

15600 RSD(€130)

Brza i laka rezervacija

Call Centar:

prevoz putnika

WhatsApp

kombi prevoz putnika

Viber

rezervacija karte

Direktan

Tel: 062 810 11 70

Tel: 062 810 11 71

Tel: 065 510 82 80

Tel: 011 618 30 59

Email: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

ZAŠTO ODABRATI KOMBI PREVOZ CONECTO TRAVEL?

 

  • Siguran i tačan prevoz do Nei Porija – Vaša bezbednost nam je najvažnija. Naši vozači su iskusni i pažljivi, pružajući vam miran i siguran put tokom celog trajanja putovanja.
  • Udobnost i privatnost – Naši moderni kombi vozila su udobni i prostrani, pružajući vam prijatan ambijent tokom putovanja. Možete se opustiti, slušati omiljenu muziku ili čitati knjigu dok se udobno vozikate ka Nei Poriju.
  • Fleksibilnost i praktičnost – Kombi prevoz od vrata do vrata znači da se prilagođavamo vašim potrebama. Možete odabrati vreme polaska i lokaciju, a naš vozač će vas pokupiti direktno sa željene adrese. Nema potrebe za dodatnim transferima ili čekanjem na stanici.
  • Povoljne cene – Uz Conecto Travel, dobijate povoljne cene za kvalitetan kombi prevoz. Naše usluge su pristupačne i konkurentne, pružajući vam odličan odnos cene i kvaliteta.
  • Jednostavna rezervacija – Rezervacija kombi prevoza od Beograda do Nei Porija je brza i jednostavna. Samo nas kontaktirajte putem telefona ili emaila, i naš tim će vam pružiti sve informacije i pomoć pri rezervaciji.

Pozovite nas danas i rezervišite svoj kombi prevoz od Beograda do Nei Porija sa Conecto Travel-om. Uživajte u udobnom, sigurnom i bezbrižnom putovanju do vašeg omiljenog letovališta u Olimpijskoj regiji Grčke.