Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

€20

€40

USLUGE KOMBI PREVOZA PUTNIKA

Kombi prevoz do Kopanika

KOMBI PREVOZ PUTNIKA NA DESTINACIJE:

 1. Kombi prevoz putnika do Hrvatske
 2. Kombi prevoz putnika do Zagreba,
 3. Kombi prevoz putnika do Rijeke
 4. Kombi prevoz putnika do Slovenije
 5. Kombi prevoz putnika do Ljubljane
 6. Kombi prevoz putnika do Celja
 7. Kombi prevoz do Portoroža
 8. Kombi prevoz do Maribora
 9. Kombi prevoz putnika do Grčke
 10. Kombi prevoz putnika do Crne Gore
 11. Kombi prevoz putnika do Budimpešte
 12. Kombi prevoz putnika do Bratislave
 13. Kombi prevoz putnika Srbija
 14. Kombi prevoz putnika do Kopaonika
 15. Kombi prevoz putnika do Palića
 16. Kombi prevoz putnika do Beča
 17. Kombi prevoz putnika do Temišvara

Zašto izabrati nas?

Conecto Travel

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Kopaonika. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena prilikom putovanja:

Putovanje do destinacija u regionu traju po nekoliko sati, i bilo bi dobro da se pripremite za putovanje i to da ponesete flašicu vode ili neki sendvič i adekvatnu gardeorobu.

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), zato što prolazimo kroz zemlje EU, a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Profesionalan kombi prevoz putnika

Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama do Kopaonika. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila zato je putovanje  bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Vozila kojim vršimo prevoz do Kopaonika su:

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Vozni park firme za kombi prevoz putnika Conecto Travel - Caddy Maxi
Beograd Zagreb

KOPAONIK

Udaljenost na relaciji Beograd Kopaonik oko 280km. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje oko 4h. Naš kombi prevoz je opremljen besplatnim Wi-Fi internetom koji će vaš put učiniti još bržim i zanimljivijim tako da ga nećete ni ostetiti.

Kopaonik, nacionalni park sa prelepim prirodnim bogatstvima Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaoniku okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Izvor: https://sh.wikipedia.org/wiki/Kopaonik

Na ovom biseru južne Srbije mogu se videti razne biljne i životinske vrste od kojih su neke zaštićene Zakonom. Čuvena Pančićeva omorika je upravo otkrivena na ovoj planini što je čini još interesantnijom.

Kopaonik raspolaže raznovrsnim smeštajem prikladnim za svačije ukuse i mogućnosti. Na Kopaoniku možete naći smeštaj u ekskluzivnom hotelu sa kompletnom uslugom ali možete i uživati u čarima kampovanja pod vedrim nebom ove prelepe planine.