Gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Slovenije

Ljubljana

Prevoz putnika do Ljubljane

Maribor

Prevoz putnika do Maribora

Celje

Destinacija Celje – Slovenija

Ptuj

Prevoz putnika do Ptuja

Krško

Prevoz putnika do Krško

Novo Mesto

Destinacija Novo Mesto – Slovenija

5400 RSD (€45)

 

10800 RSD (€90)

 

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

 • Tel: +381 628101170
 • Tel: +381628101171
 • Tel: +381655108280

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Koji gradovi su obuhvaćeni Kombi prevozom putnika do Slovenije?

 1. kombi prevoz do Novog Mesta
 2. kombi prevoz do Krška
 3. kombi prevoz do Ljubljane
 4. kombi prevoz do Celja
 5. kombi prevoz do Maribora
 6. kombi prevoz do Ptuja
Pozovite nas

 

Kako funkcioniše kombi prevoz do Slovenije u 3 koraka?

 1. Kontaktirajte nas putem telefona na +381628101170

 2. Odaberite željeni datum putovanja i rezervišite Vaše mesto

 3. Budite spremni u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu.

 

Zašto odabrati naš kombi prevoz do Slovenije?

 1. Bezbedan i tačan prevoz do Slovenije

 2. Kombi prevoz Beograd – Slovenija po principu od vrata do vrata

 3. Najjeftiniji kombi prevoz do Slovenije

Kombi prevoz Beograd Slovenija

Mnogi ljudi nikada nisu bili u Sloveniji, iako su čuli da je to predivna zemlja, drugačije nazvana malom Švajcarskom i da bi je obavezno trebalo posetiti, te uživati u njenim prirodnim, kulturnim i gastronomskim čarima.

Kada vas autobus doveze u Sloveniju, odnosno, u odabrani grad, vi nećete znati da se snađete, što je sasvim normalno, jer se nalazite na nepoznatom terenu. Tada je potrebno da iznajmljujete taksi vozilo koje mora da vas odveze do tačno željene destinacije, inače biste bili sasvim izgubljeni.

Ljubljana nije veliki grad, kao što ni Slovenija nije prevelika država, ali ipak je potrebno da vas vodi sigurna ruka, kako biste bezbedno i lako stigli na odredište. Kombi prevoz znači da ćete biti doveženi tačno do adrese koju ste prijavili tokom polaska iz Beograda, tako da lutanja nema.

Ostaje samo da se opustite i da uživate u vožnji, lišeni nervoze oko očekivanja taksi vozila koje treba da vas pokupi sa vašeg mesta boravišta u Beogradu, kao i nošenja prtljaga, koji često nije nimalo lak, naročito ako planirate duži ostanak u Sloveniji.

Sa kombi prevozom su sve te nelagodnosti otklonjene. Treba napomenuti da su sva vozila nova, i da su prošla potrebne tehničke preglede i preglede ispravnosti. Isto tako, udobnost u njima je na visokom nivou, i uvek je sve klimatizovano, što znači da tokom leta imaćete ugodno rashlađenje, a preko zime će biti prijatno toplo.

Sve pogodnosti su tu, vama na raspologanju, pa ih iskoristite na najbolji mogući način, tako što ćete svoje poslovno ili privatno putovanje i sam boravak u Sloveniji, pretvoriti u nezaboravne uspomene kojih ćete se uvek rado sećati i kombi prevoz iskreno preporučivati drugima.

Kombi prevoz do Slovenije, Maribora, Ljubljane, Celja, Novog Mesta i Ptuja. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Vozila kojim vršimo prevoz do Slovenije su:

Vozni park Conecto Travel - Caddy -maxi-comfortline
Kombi prevoz
Najam Vozila
Beograd Zagreb

SLOVENIJA

Iskoristite najpouzdaniji i najpovoljniji kombi prevoz do Slovenije i to: kombi prevoz za Novo Mesto, kombi prevoz za Krško, kombi prevoz za Ljubljanu, kombi prevoz za Celje, kombi prevoz za Maribor, kombi prevoz za Ptuj… Cena karte za Novo Mesto, Krško, Ljubljanu u jednom pravcu je 45 eura. Cena karte za Celje, Maribor, Ptuj u jednom pravcu je 50 eura.

Koje su to geografske odlike Slovenije?
Slovenija ima vrlo povoljan geografski položaj. Ona je centralnoevropska, alpska i jadranska država. Na zapadu se granici sa Italijom, na severu sa Austrijom, na severoistoku sa Madarskom, na jugu i istoku sa Hrvatskom.

Koja cetiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji?
Cetiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji: Alpi, Dinaridi, Panonska nizija i Sredozemlje. Najviša tacka Slovenije je Triglav (2.864 m;). Prosecna nadmorska visina države iznad nivoa mora je 557 m. Oko jedne polovine države 11,691 km2) je prekriveno šumom. Ovo cini Sloveniju trecom najpošumljenijom državom u Evropi, odmah iza Finske i Švedske.

Turizam
Uvek je važila kao “mala zemlja za veliki odmor”, ali je, pre svega, asocirala na ski staze i zimske avanture. Nepravedno, jer, Slovenija je verovatno jedina evropska država koja Alpe spaja sa ravnicom, a jezera i termalne vode sa Mediteranom, pa je “pozivnica” za uživanje u njenim lepotama “adresirana” na najraznovrsniju ciljnu grupu i važi za sva godišnja doba. Upravo zato, po mir, relaksaciju, avanture ili terapiju, i kad je “ozbiljan” minus i kad je visok plus, ovde dolaze i mladi i stari.

Slovenacka obala duga je 47 kilometara, koji su maksimalno iskorišceni. Na ovom delu Jadrana nalaze se ekskluzivni hoteli, kampovi, lecilišta, kockarnice, marine, srednjovekovni gradovi, medunarodna luka, golf tereni…