Beograd Petrovac prevoz putnika

7200 RSD(€60)

13200 RSD(€110)

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

  • Tel: +381 628101170
  • Tel: +381628101171
  • Tel: +381655108280
  • Tel: 011 6183059

Ili putem emaila na: conectotravel@gmail.com

Kako funkcioniše kombi prevoz u 3 koraka?

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

Kroz nekoliko sati udobne voznje stizete do željene destinacije.

PUTUJTE UDOBNO OD BEOGRADA DO PETROVCA

Kombi prevoz Beograd Petrovac iz godine u godinu je sve popularniji vid putovanja na Balkanu.

Crna Gora i Srbija, kao bliske susedne zemlje i međusobno aktuelne turističke destinacije, beleže sve veću posećenost turista i poslovnih ljudi, naročito glavnim gradovima. Kombi prevoz omogućuje udoban transfer manjeg broja ljudi, uz sve preventivne mere zaštite putnika, na uzajamno zadovoljstvo. Ukoliko do sada niste, vreme je da probate i proverite zašto nas hvale. Za sve stalne putnike, ali i one koji po prvi put putuju do Beograda ili Petrovca, mi smo Vaš pravi izbor.

Transfer putnika Beograd Petrovac

Grad Petrovac je jedan od najpopularnijih gradova za letovanje na Crnogorskom primorju, posebno popularan među turistima iz Srbije. Ukoliko želite da uživate u čarima starog grada ali i prelepog Jadrana onda je Petrovac pravi izbor za vaš godšnji odmor. Domaćini će vas dočekati raširenih ruku, pa ćete se kao turista osećati kao kod kuće. Novljani su poznati kao pravi domaćini koji znaju kako da ugoste svoje goste, pa je i to još jedna od stvari u nizu koja preporučuje Petrovac kao krajnju destinaciju.

Zašto je kombi prevoz pouzdan?

Conecto Travel – Kombi prevoz Beograd Petrovac je povoljan i pouzdan jer imamo svakodnevne polaske.

Sa koje adrese polazimo?

Polazimo sa adrese iz Beograda koju Vi odaberete, i prevozimo Vas na željenu adresu u Petrovcu,sa našim kombi prevozom.

 

Vozimo putnike na željenu adresu

Stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas uputi i odgovori na sva pitanja u vezi Vašeg putovanja. Udobna i bezbedna vožnja su sinonimi našeg kvaliteta i lojalnosti. Bez skrivenih troškova i nepotrebnog zadržavanja. Polazak iz Beograda je u ranim jutarnjim satima, a povratak iz Petrovca u popodnevnim satima. Rezervacijom putovanja obezbedićete sebi minimalan trošak i maksimalnu sigurnost. Ukoliko Vam je potrebno samo par sati u prestonici Crne Gore, možete se vratiti u Beograd istog dana.

Drumski saobracaj – Srbija / Crna Gora

Realizujemo Vaše putovanje bez obzira na vremenske uslove, i da li se radi o polasku ili povratku na željenu adresu. Iz svega navedenog proističe zaključak da je kombi prevoz prava alternativa za putnike svih generacija. Ukoliko smo Vas naveli da razmišljate o putovanju sa Conecto travel agencijom, preostaje Vam samo jedan korak do rezervacije Vaše vožnje.