Kombi prevoz  Slovenija – Brz i bezbedan prevoz

Kombi prevoz Slovenija  sa Conecto Travel kompanijom je bezbedan i povoljan.Kombi prevoz do Slovenije prevoz Beograd – Ljubljana i obratno Ljubljana- Beograd povoljno sa Conecto travelom već od 45 €! Iskoristite proveren, pouzdan i povoljan kombi prevoz za Sloveniju.

Da li može Kombi prevoz putnika da se organizuje na zahtev?

Kombi prevoz do Slovenije, Maribora, Ljubljane, Celja, Kopra, Portoroža, Terme Čatež, Novog Mesta i Ptuja takođe nije linijski (nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, kao ni stajališta), već se organizuje na zahtev klijenata ili organizovanih grupa putnika. Preuzimanje putnika u Srbiji i Sloveniji može biti od vrata do vrata ili na jednom mestu po dogovoru.

Svako putovanje možete rezervisati i kao povratno, sa polascima iz navedenih gradova do Beograda,
a garantujemo polazak za grupu od četiri i više putnika u bilo kom trenutku svakoga dana.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

Profesionalan kombi prevoz putnika.

Conecto Travel Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po povoljnijim cenama. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila u kojima će Vam putovanje proći bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Kojim vozilima se putuje na relaciji Beograd – Ljubljane?

Vozila kojim vršimo prevoz su:

–  Opel vivaro

–  Citroen c8

–  Mercedesi vito

–  Mercedes vito

–  Caddy

Beograd Ljubljana kilometraža
Tačna udaljenost Beograd – Ljubljana je 533 km ali kada rezervišete kombi prevoz do Ljubljane, udaljenost na relaciji Beograd Ljubljana ne bi trebalo da vas zanima jer ćete sa nama putovati udobno i komforno i gotovo da nećete osetiti put što dokazuje i veliki broj naših zadovoljnih putnika.

Kompletna ruta putovanja prolazi kroz četiri zemlje  Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, tako da ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Austrije odnosno kombi prevoz do Graca i Beča možete putovati sa nama.

Vreme putovanja Bograd Ljubljana i obrnuto je u proseku oko 6 sati. Mada, na vreme putovanja mogu uticati spoljašnji faktori kao što je zadržavanje na granici, vremenski uslovi odnosni stanje na putevima. Vreme putovanja će vam još brže proći uz besplatan Wi-Fi internet.

Beograd Ljubljana cena karte
Cena karte za prevoz do Slovenije odnosno do Ljubljane (od 45-60 evra) može biti promenljiva i zavisi od trenutne cene putarina, trenutne cene goriva i raspoloživosti mesta u kombiju. Zato je potrebno da pozovete na broj telefona +381 628101170 i na vreme rezervišete mesto i tako sebi obezbedite jeftiniju kartu do Ljubljane.

Kombi prevoz Beograd Maribor
U okviru ture kombi prevoza za Sloveniju sa nama možete putovati i na relaciji Beograd – Maribor odnosno  Maribor – Beograd i to u oba smera. Kombi prevoz Beograd Maribor je organizovan sa svakodnevnim polascima, a vreme polazaka zavisi od potrebe putnika. Za više informacija za kombi prevoz Beograd – Maribor odnosno Maribor – Beograd ODMAH pozovite  +381 628101170  Viber i WhatsApp

Ljubljana
Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije. Ona predstavlja kulturni, ekonomski, naučni i administrativni centar Slovenije i broji oko 300 hiljada stanovnika. Ljubljana kao kulturni centara Slovenije može da se pohvali velikim brojem spomenika i muzeja od koga su najpoznatiji Narodna galerija Slovenije kao i Moderna galerije Ljubljane u kojima su izložena najznačajnija dela domaćih umetnika.

Pored muzeja I spomenika Ljubljanu odlikuju i velelepna arhitektonska zdanja kao što su starih građevina su Biskupska palata, Stiški dvorac, Katedrala Sv. Nikolaja, Auerspregova palata, Opera (1892). Naročito su lepe barokne kule.

Maribor
Maribor je drugi po veliči grad u Sloveniji i ima oko 100 hiljada stanovnika. Odlikuju ga velike povrsine zelenila i prefektno uređeni parkovi i vrtovi što potvrđuje i Evropska nagrada za grad sa najviše zelenila. Pored toga, Maribor je poznat i po katedrali sv. Ivana Krstitleja koja je izgrađena još u 12. Veku.

Malo o Sloveniji…

Slovenija (sloven. Slovenija), zvanično Republika Slovenija (sloven. Republika Slovenija je država u istočnoj Evropi i članica Ujedinjenih nacijaEvropske unije i NATO. Glavni i najveći grad je Ljubljana.

Slovenija ima uglavnom planinski teren sa uglavnom kontinentalnom klimom,sa izuzetkom slovenačkog primorja, koji ima sredozemnu klimu i severozapada, koji ima planinsku klimu. Pored toga, Dinarske planine i Panonska nizija sastaju se na području Slovenije. Slovenija, obeležena značajnom biološkom raznovrsnošću,jedna je od država sa najviše vode u Evropi, sa gustom rečnom mrežom, bogatim vodonosnim sistemom i značajnim kraškim podzemnim vodotocima.Više od polovine teritorije je pokriveno šumom. Ljudska naselja u Sloveniji su raspršena i neujednačena.

Slovenija je istorijski bila raskrsnica slovenskihgermanskih i romanskih jezika i kultura.Iako stanovništvo nije homogeno, Slovenci čine većinu. Južnoslovenski jezik, slovenački, službeni je jezik u celoj državi. Slovenija je uglavnom sekularizirana država, ali katolicizam i luteranizam su značajno uticali na kulturu i identitet. Privreda Slovenije je mala, otvorena i izvozno orijentisana i snažno je pod uticajem međunarodnih uslova. Država je ozbiljno povređena krizom evrozone koja je počela 2009. Glavna ekonomska oblast su usluge, zatim industrija i građevinarstvo.

Istorijski gledano, sadašnja teritorija Slovenije postala je deo različitih država, uključujući Rimsko carstvoVizantijsko carstvoKarolinško carstvo i Sveto rimsko carstvoHabsburšku monarhijuMletačku republikuIlirske provincije pod upravom FrancuskeAustrijsko carstvo i Austrougarsku. U oktobru 1918. Slovenci su po prvi put ostvarili samoopredeljenje osnivanjem Države Slovenaca, Hrvata i Srba. U decembru 1918. udružili su se sa Kraljevinom Srbijom u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca.

Slovenija se nalazi u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, dodirujući Alpe i graniči sa Mediteranom. Nalazi se između 45° i 47° geografske širine, a dužina 13° i 17°. 15. istočni meridijan skoro odgovara srednjoj liniji zemlje u pravcu zapad-istok. Geometrijski centar Republike Slovenije nalazi se na koordinatama 46° 07′ 11.8″ i 14° 48′ 55.2″. Nalazi se u Slivni u opštini Litija. Najviši vrh Slovenije je Triglav (2.864 m); prosečna visina zemlje iznad nivoa mora je 557 m.

Četiri glavne evropske geografske regije susreću se u Sloveniji: AlpiDinaridiPanonska nizija i Sredozemno more. Iako je na obali Jadranskog mora u blizini Sredozemnog mora, većina Slovenije je u slivu Crnog mora.

Položaj Slovenije

Slovenija ima vrlo povoljan geografski položaj. Ona je centralnoevropska, alpska i jadranska država. Na zapadu se graniči sa Italijom, na severu sa Austrijom, na severoistoku sa Mađarskom, na jugu i istoku sa Hrvatskom.

Četiri glavna evropska geografska regiona nalaze se u Sloveniji: AlpiDinaridiPanonska nizija i Sredozemlje.Reljef Slovenije je pretežno planinski. Nizijskog zemljišta ima samo u severoistočnim krajevima i na Slovenskom primorju, gde zauzima manje površine. Prosečna nadmorska visina države iznosi 557 m. Najviša tačka Slovenije je vrh Triglav (2 864 m) na Julijskim Alpima. Triglav je bio najviši planinski vrh prethodne Jugoslavije. Julijski Alpi i Karavanke predstavljaju najviše predele Slovenije a nalaze se u njenom severozapadnom delu. Pored Triglava izraziti su i planinski vrhovi Škrlatica, Mangart, Jelovec, Kanin i dr. Od Alpskih planina, pored Julijskih Alpa i Karavanki (vrh Stol 2 236 m), Sloveniji pripadaju i Kamniški sa Savinjskim Alpima (vrh Grintavec 2 558 m) i Središnji Alpi (Pohorje i Kozijak). Dinarske planine u Sloveniji su Trnovski gozd, Hrušica, Nanos, Javornik, Gorjanci i Snežanik. Snežanik je najviši među Dinarskim planinama sa najvišom tačkom 1 796 m n. v.

Kraški oblici reljefa predstavljeni su kraškim poljima (Planinsko, Cerkničko, Loško, Ribičko i Kočevsko), pećinama (PostojnaŠkocijan i dr.) i mnogobrojnim vrtačama i uvalama. Od kotlina i rečnih dolina ističu se Ljubljanska i Celjska kotlina, Dravska dolina sa Ptujskim proširenjem (poljem) i Prekomurje (dolina Mure) i dolina Save

Klima

Klima Slovenije je mediteranska na obali, alpska na planinama, kontinentalna sa blagim letima i hladnim zimama na visoravnima i dolinama na istoku. Prosečne temerature su od -2°C u januaru do 21 °C u julu. Prosečne padavine su 1.000 milimetara na obali, do čak 3.500 milimetara na Alpima, 800 milimetara na jugoistoku i 1.400 milimetara u središnjoj Sloveniji.

Želimo da Vaš odmor učinimo lepšim, zato Vam nudimo auto i kombi prevoz za Sloveniju, do Vaših omiljenih odredišta. Naš zadatak je da Vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do Vašeg smeštaja.

Na kojim relacijama organizujemo Kombi prevoz putnika?

Kombi prevoz do Slovenije i to do sledeće relacije:

-kombi prevoz do Novog Mesta,

kombi prevoz do Krška,

kombi prevoz do Ljubljane,

kombi prevoz do Celja,

kombi prevoz do Maribora,

kombi prevoz do Ptuja…

Iskoristite najpouzdaniji i najpovoljniji kombi prevoz putnika do Slovenije i to: kombi prevoz za Novo Mesto, kombi prevoz za Krško, kombi prevoz za Ljubljanu, kombi prevoz za Celje, kombi prevoz za Maribor, kombi prevoz za Ptuj… Cena karte za Novo Mesto, Krško, Ljubljanu u jednom pravcu je 45 eura. Cena karte za Celje, Maribor, Ptuj u jednom pravcu je 50 eura.

Koje su to geografske odlike Slovenije?

Slovenija ima vrlo povoljan geografski položaj. Ona je centralnoevropska, alpska i jadranska država. Na zapadu se graniči sa Italijom, na severu sa Austrijom, na severoistoku sa Mađarskom, na jugu i istoku sa Hrvatskom.

Koja četiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji?

Četiri glavna evropska geografska regiona se nalaze u Sloveniji: Alpi, Dinaridi, Panonska nizija i Sredozemlje. Najviša tačka Slovenije je Triglav (2.864 m;). Prosečna nadmorska visina države iznad nivoa mora je 557 m. Oko jedne polovine države 11,691 km2) je prekriveno šumom. Ovo čini Sloveniju trećom najpošumljenijom državom u Evropi, odmah iza Finske i Švedske.

Turizam
Uvek je važila kao “mala zemlja za veliki odmor”, ali je, pre svega, asocirala na ski staze i zimske avanture. Nepravedno, jer, Slovenija je verovatno jedina evropska država koja Alpe spaja sa ravnicom, a jezera i termalne vode sa Mediteranom, pa je “pozivnica” za uživanje u njenim lepotama “adresirana” na najraznovrsniju ciljnu grupu i važi za sva godišnja doba. Upravo zato, po mir, relaksaciju, avanture ili terapiju, i kad je “ozbiljan” minus i kad je visok plus, ovde dolaze i mladi i stari.

Slovenačka obala duga je 47 kilometara, koji su maksimalno iskorišćeni. Na ovom delu Jadrana nalaze se ekskluzivni hoteli, kampovi, lečilišta, kockarnice, marine, srednjovekovni gradovi, međunarodna luka, golf tereni…

Conecto Travel organizuje kombi prevoz i na druge destinacije pogledajte na link dole:

 

Kombi prevoz putnika je organizovan po principu “od vrata do vrata” možete naručiti vožnju i dobiti vozilo na kućnu adresu za Beograd.

Kombi prevoz organizujemo svakodnevno za Hrvatsku, Beograd-Zagreb i Zagreb-Beograd, Beograd Rijeka,Pula,Umag,Poreč, Opatija,Istra, Slovenija,
Beograd-Ljubljana,Maribor,Celje,Novo Mesto, Kopar,Porotoroža,Brezica,Terme Čatež, Crnoj Gori, Herceg Novi,Budva,Igalo, Austrija-Beč, Bratislava, Rumunija-Temišvar dr.
E-mail: conectotravel@gmail.com

Kombi vozilo za prevoz putnika kompanije Conecto Travel do željene destinacijemožete da dobijete na kućnu adresu putem ovog sajta www.ConectoTravel.com
Pozovite već danas – + 381 628101170